martes, 12 de febrero de 2013

CONVOCATORIA AGENTES DE LA GUARDIA URBANA (BARCELONA)


FUENTE: http://www.periodicoelcurso.com/2013/01/200-places-dagent-de-guardia-urbana-de-lajuntament-de-barcelonaprevistes-en-el-primer-trimestre-de-2013/

2. EMPLEO PÚBLICO                                  24 de enero de 2013

200 places d’Agent de Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona

Previstes en el primer trimestre de 2013


Entre les possibilitats d’ocupació pública que s’autoritzen en l’article 23 de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013, es troben les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Cossos de Policia Autònoma propis en el territori i la Policia Local.

En el cas de places de policia local, s’estableix en el citat article 23 que “es podrà assolir el 100% de la taxa de reposició d’efectius sempre que es tracti d’Entitats Locals que compleixin o no superin els límits que fixa la legislació reguladora d’Hisendes Locals, o en el seu cas, les lleis de Pressupostos Generals de l’Estat en matèria d’autorització d’operacions d’endeutament”.

Tenint en compte aquesta autorització, l’Ajuntament de Barcelona podrà convocar més de 200 noves places, informa la Guàrdia Urbana

“La capital catalana tenia i té capacitat econòmica per dur a terme aquestes contractacions, que són imprescindibles per a la ciutat”, ha assegurat l’alcalde Xavier Trias, qui també ha afirmat que Barcelona “no es pot permetre reduir el nombre d’efectius si vol seguir donant un servei de qualitat als barcelonins”. L’Executiu permetrà que els ajuntaments sanejats, com és el cas del de Barcelona, puguin contractar agents de policia local de manera excepcional.

Així mateix, segons informa BTV, el primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat, Joaquim Forn, ha anunciat que la convocatòria de Guàrdia Urbana s’espera per al primer trimestre de 2013.

La Guardia Urbana així com l’alcalde de Barcelona Xavier Trias, han confirmat mitjançant els seus comptes oficials de Twitter la convocatòria d’un “centenar de noves places”.

Comença la preparació la convocatòria és imminent!

Guardia Urbana Ajuntament de Barcelona




2 comentarios:

  1. Bon dia! Es segur que la Guardia Urbana de Barcelona obrirà oposicions aquest 2013? Encara que no s'hagi fet oficial l'obertura de les mateixes, es pot assegurar que hi haurà noves places?

    Moltes gràcies per l'informació i per la seva atenció.

    Una coordial salutació.

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda Axel,

    Tal com apareix a l'entrada publicada i a l'enllaç de la font de la informació, es tracta d'una convocatòria prevista per al primer trimestre del 2013, no et puc facilitar més informació sobre això.

    Sort i salutacions.

    ResponderEliminar

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LA ORIENTACIÓN LABORAL y por tu comentario.

Saludos.