jueves, 28 de noviembre de 2013

OFERTA DE EMPLEO: COORDINADOR/A (AMNISTIA INTERNACIONAL, BARCELONA)


FUENTE: OFERTES AMNISTIA CATALUNYA

AMNISTIA INTERNACIONAL CATALUNYA


Contracte de substitució per excedència - (durada: 12 mesos)

Sota la supervisió del Comitè Executiu (CE) d’Amnistia Internacional Catalunya, el coordinador o coordinadora tindrà com a objectius:

· Aconseguir per mitjà d’una gestió interna eficaç la coordinació de totes les accions de denúncia de les violacions de drets humans de l’organització, assegurant la màxima qualitat i impacte a Catalunya.
· Donar la màxima visibilitat al treball d’Amnistia Internacional, i d'Amnistia Internacional Catalunya en particular, a Catalunya.
Per a això, serà responsable de dirigir i gestionar l’oficina d’Amnistia Internacional Catalunya, elaborar i dirigir els plans i els pressupostos, així com assegurar que s’impulsa una coordinació i integració de totes les seves àrees, equips i grups per promoure les accions de l’organització.
Igualment serà responsable de gestionar els recursos humans del personal contractat i voluntari de l’oficina d’Amnistia Internacional Catalunya assegurant la correcta execució, motivació i implicació en les finalitats de l’organització.

Condicions de la plaça: S'ofereix una remuneració bruta anual de 43.155,77 €. Jornada laboral de 40 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres. El lloc de treball serà Barcelona, a l'oficina d'Amnistia Internacional Catalunya. El contracte serà de substitució per excedència amb una durada de 12 mesosi un període de prova de dos mesos. Incorporació immediata.

Data límit de presentació: Les persones interessades en aquest lloc de treball han d'enviar CV i elFORMULARI ADJUNT (imprescindible) amb data límit 15 de desembre de 2013, indicant la referència (Ref.: Coordinació AIC), a:

Amnistia Internacional Catalunya (Ref: Coordinació AIC)
C/ Alfons XII, n. 19-21 pral.1 08006 Barcelona
Correu electrònic: info@amnistiacatalunya.org


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LA ORIENTACIÓN LABORAL y por tu comentario.

Saludos.